Monday, 18 July 2011

sayang awk jugak babe chumil !!




Saya tak pernah tipu yang saya sayang awak. Betul ! Sayang sangat kat awak. Awak dah macam separuh dari hidup saya. Awak sangat berjasa dengan saya. Kat mana saya ada, mesti saya ingat awak. Kira.. setiap kali saya buat sesuatu. Awak antara yang saya fikirkan.


Saya rasa awak pun perasan kan ? Dan awak pun ada feeling yang sama dengan saya. Setiap kali saya cakap saya sayang awak. Awak mesti cakap awak sayang saya jugak. Bertuahhh hidup saya !


Saya tak dapat bayangkan bila awak takde, takde lagi orang nak backup saya. Takde lagi orang yang nak bagi support kat saya bila saya down. Takde lagi orang yang nak claim down kan saya bila saya kalut-kalut.


Saya sayangggg sangat kat awak. Awak sebahagian dari hidup saya. Sepanjang saya membesar. Awak yang ada belakang saya. Bagi saya dorongan.

No comments:

Post a Comment