Monday, 22 August 2011

i love K-POP

BIG BANG

Saya Suka K-Pop korea
Yeah! Aku suka dengan K-Pop. Mesti ramai yang pandang jelik dengan kenyataan yang aku buat ni kan? Yela, di saat semua orang tengah menghentam kumpulan K-Pop2 ni, tiba2 pulak aku kata aku suka dengan K-Pop . Tapi serious weyh, memang aku suka dengan K-Pop BIG BANG N GD & TOP siapa lagi kalau bukan kumpulan rappers. 

Aku suka dengan kumpulan SUPER JUNIOR gak sebab downg lebih agresif dan bertenaga bila downg wt tarian , tidak seperti tarian MBLAQ yang lebih santai. Dan bagi aku, kumpulan SUPER JUNIOR ada identiti tersendiri. Tak Nampak pun downg copy paste daripada mana2 kumpulan K-Pop yg lain . Dan yang pasti tarian SUPER JUNIOR lagi best daripada kumpulan K-Pop yg lain. ha2. jgn mara yeew !

Tuesday, 19 July 2011

k.long & abg amdee



Salam semua, cerita yang tertangguh semalam aku sambung semula pagi ni. kali ini aku lampirkan lagi gambar yang juru foto sempat ambil walaupun aku masa tu tengah sebuk angkt gelas dan pingan mangkuk ..

EMM ..

Sesuatu yang menarik dalam majlis kawin kakak aku ni setiap kali tetamu yang datang tu mesti kata "tahniah, selamat pengantin baru", aduhhh jelez lak aq dengar mcm naa jeew kawin cepat he2 amboi ngada2 jeew aq nie..

ok apa kata korang tengok jeew gambar kat atas nie , ssuai kn  mcm pinang dibelah dua gituu haa

 

Monday, 18 July 2011

shopping time !!

                             
                                   

Assalamualaikum dan selamat hari isnin semua..dekat cini ada peminat baju2 korea  n drama korea tak?aku salah sorang peminat drama korea tau, then bila tengok drama korea sangat suka tengok baju2 yg diaorang pakai, cantik arr kan, setiap kali gaji mesti cari baju yg jual baju fesyen korea kat fashionista,butik banana,moot point, drum n ada satu kedai tu jugak yg aku suka n harga berpatutan...

memandangkan aku suka shoping baju, baik aku jual baju lah senang,hahaha , then aku memang pantang nampak baju2 hot korea nie but still menutup aurat. kena mix n match. paling suka jeket dia he3..btw ce tgop pic at bwh ue ad mcm ala2 korea ta ? ha4 "pasan suda" ... gmbr pic bju at ats ue aq ad beli daa tp yg lengan pndk jeew bab msa ue ckop2 jew duit aq naa beli bju cm ue , klow yg lengn pjng mhl ckit ..

sayang awk jugak babe chumil !!




Saya tak pernah tipu yang saya sayang awak. Betul ! Sayang sangat kat awak. Awak dah macam separuh dari hidup saya. Awak sangat berjasa dengan saya. Kat mana saya ada, mesti saya ingat awak. Kira.. setiap kali saya buat sesuatu. Awak antara yang saya fikirkan.


Saya rasa awak pun perasan kan ? Dan awak pun ada feeling yang sama dengan saya. Setiap kali saya cakap saya sayang awak. Awak mesti cakap awak sayang saya jugak. Bertuahhh hidup saya !


Saya tak dapat bayangkan bila awak takde, takde lagi orang nak backup saya. Takde lagi orang yang nak bagi support kat saya bila saya down. Takde lagi orang yang nak claim down kan saya bila saya kalut-kalut.


Saya sayangggg sangat kat awak. Awak sebahagian dari hidup saya. Sepanjang saya membesar. Awak yang ada belakang saya. Bagi saya dorongan.

Bila ku kesunyiaan ..



kenapa lah aku rasa sungguh sunyi dan sedih?
  bila aku terfikir kenapa pekara ini terjadi ini mungkin kerana untuk menebus kesalahan lampau atau pun
takdir yang menentukan? aku sungguh sunyi dan sedih, tetapi aku tak dapat nak luahkan kepada sesiapa kerana
bagi aku pekara yang terjadi tetap akan terjadi
  sekarang aku hidup ini umpama watak sampingan sahaja dalam hidup aku sendiri dalam dunia,
kerana sekarang aku sudah rasa makin jauh di tinggalkan dan tiada sesiapa mempeduli kan aku tetapi mujurlah aku masih bersyukur kerana masih ada lagi satu dua kawan yang boleh dikatakan sebagai kawan ketawa sahaja sanggup menemani aku walaupun aku tidak berkongsi masalah aku.
  aku sedih dengan diri aku sendiri kerana aku tidak pandai membahagiakan sesiapa. tiada kehidupan yang lapang bagi aku. dan paling yang aku sedih dan fikirkan adakah aku ini boleh menerima kasih sayang daripada sesiapa?

tetapi aku akan biarkan sunyi dan sedih menjadi dalam hidup aku dan janganlah perkara ini terjadi kepada orang-orang yang aku sayang.........................................KERANA IA AMAT MENYAKITKAN WALAUPUN LUARAN NAMPAK SEMPURNA : (