Monday, 18 July 2011

shopping time !!

                             
                                   

Assalamualaikum dan selamat hari isnin semua..dekat cini ada peminat baju2 korea  n drama korea tak?aku salah sorang peminat drama korea tau, then bila tengok drama korea sangat suka tengok baju2 yg diaorang pakai, cantik arr kan, setiap kali gaji mesti cari baju yg jual baju fesyen korea kat fashionista,butik banana,moot point, drum n ada satu kedai tu jugak yg aku suka n harga berpatutan...

memandangkan aku suka shoping baju, baik aku jual baju lah senang,hahaha , then aku memang pantang nampak baju2 hot korea nie but still menutup aurat. kena mix n match. paling suka jeket dia he3..btw ce tgop pic at bwh ue ad mcm ala2 korea ta ? ha4 "pasan suda" ... gmbr pic bju at ats ue aq ad beli daa tp yg lengan pndk jeew bab msa ue ckop2 jew duit aq naa beli bju cm ue , klow yg lengn pjng mhl ckit ..

No comments:

Post a Comment